Вики Работно Облекло
0

Връщане и замяна

Връщане и замяна без въпроси

Ако по някаква причина продуктите, които сте поръчали, не Ви стават, не Ви харесват или просто така сте решили, можете да върнете или замените закупените от нас продукти в 30 дневен срок и ние няма да Ви задаваме абсолютно никакви въпроси. Единственото условие е продуктите да са в добър търговски вид, в оригиналната опаковка, етикети и придружени с документите за продажба (фактура и касова бележка) и бланка за връщане ,която е приложена във всяка пратка 

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато:

  • получената стока явно не съответства на заявената в поръчката; 
  • грешката е настъпила в резултат на наша вина;

Адрес за връщния и замени: гр. Русе, ул. Райко Даскалов 22.

ВАЖНО !!

Ние не носим отговорност за неправилно взети мерки от ваша страна! Преди да пуснете поръчка е желателно да се свържете с нас за уточнение на размер. Всеки модел има различна кройка и е възможно минимално отклонение в см от таблицата с размери!

Условия за Връщане и замяна на стоки или предявяване на Рекламации:

  • Срока, в който можете да се възползвате от връщане или замяна, е 30 дни след получаване на Вашата пратка
  • Продуктите трябва да са добре почистени и в търговски вид
  • Трябва да изпратите документа за покупка и касовата бележка
  • Задължително трябва да ни изпратите стоката с куриерска компания 'Спиди' АД

 

Изключения от правата за анулиране: Правото на отказ не се прилага за договори за доставка на стоки, които не са предварително изработени и за производството, на които индивидуалните изисквания или спецификация от страна на потребителя е от решаващо значение, или които явно са съобразени и изработени с личните изисквания на потребителя (например емблема, бродерия, фирмени отличителни знаци, ситопечат и т.н.), както и за договор и за доставка на запечатани стоки, които не са пригодни за връщане от съображения за здравето или хигиената, ако тяхната опаковка за съхранение е била отстранена или наранена при получаване (филтри за дихателна защита, и т.н.).

Рекламация

В случай на фабричен дефект, който е установен веднага след получаването на продукта в присъствието на куриера, моля веднага се обадете на тел.0884080108 / тел.0888887454.

При транспортен дефект се възползвайте от правото си на рекламация описан по – долу. Ако констатирате фабричен дефект или неизправност, която не е по причина на неправилна употреба, моля направете рекламация на нашият e-mail office@rabotno-obleklo.bg . Всеки случай ще бъде разгледан индивидуално. Обратна информация ще получите на посочения от Вас електронен адрес или телефон.

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. При явно несъответствие на получената стока със заявената незабавно се свържете с нас на посочените телефони 0884080108 / 0888887454. Несъответствието се проверява по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който е получил клиента. При установяване на такава грешка, клиентът връща продукта за сметка на TИВВ 1  ЕООД  и му се изпраща верния за сметка на  ЕООД. На рекламация не подлежи стока, за която клиента е бил предварително предупреден за несъответствие или дефект.

При предявяване на рекламация в срок до 14 /четиринадесет/ дни от покупката при спазени всички условия на магазина, както и всички действащи законови разпоредби, клиентът може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за замяна на стоката с друга или за отбив от цената на закупения продукт. Всички разходи, които клиента е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността, са за сметка на клиента.
Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.

ОБСЛУЖВАНЕ НА РЕКЛАМАЦИИ:

За да е валидна гаранцията трябва да имате прикрепена касова бележка към гаранционнта карта на продукта. При възникване на проблем или повреда, описани в гаранционните условия, вие трябва да се свържете с нас по e-mail office@rabotno-obleklo.bg  или по телефон 0884080108 / 0888887454.

След приемане на рекламацията като основателна, ТИВВ 1 ЕООД уведомява клиента по телефон или e-mail и предприема следните действия по обслужване на рекламацията:

Изпраща на клиента нов продукт от същия вид за собствена сметка в случай, че не може да бъде подсигурен същия продукт, предлага вариант за избор на друг продукт на същата стойност, в случай, че не може да бъде подсигурен същия продукт, „ТИВВ 1 ЕООД възстановява стойността на клиента в законово установения срок.

При отхвърляне на предявената рекламация ТИВВ 1 ЕООД уведомява клиента за становището си на посочения от същия телефон или e-mail адрес. При заявяване за обратно получаване на рекламирания продукт, същия се изпраща на клиента по удобен за него начин, като разходите по получаването са за негова сметка.

Ако в 30 / тридесет/ дневен срок след уведомяване за становището, клиента не потърси стоката си, „Тивв 1 ЕООД запазва правото да се разпорежда със стоката както намери за добре и не дължи никакви суми, както по стойността на продуктите, така и по направените разходи за нея на първоначалния и притежател.

При нарушаване на правата му, Клиентът може да сигнализира Комисията за защита на потребителите по електронен път или лично на регионалните й центрове.

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях.

Свали Формуляр за връщане от ТУК